Fenyőtű Tea

  A fenyőtű tea egy
nagyon egészséges és finom ital, amelyet a fenyőfa (általában a lucfenyő)
friss hajtásainak felhasználásával készítenek. A fenyőtű tea számos jótékony
hatással rendelkezik, többek között segíti az emésztést, erősíti az
immunrendszert, és csökkenti a stresszt. Hogyan készítsünk fenyőtű teát? 1.
Gyűjtsünk össze néhány friss fenyőhajtást. Fontos, hogy csak tiszta és
vegyszermentes helyről szedjük őket. 2. Mossuk meg alaposan a
fenyőhajtásokat, majd vágjuk apró darabokra őket. 3. Forraljunk fel vizet egy
lábosban, majd tegyük hozzá a fenyőhajtásokat. 4. Hagyjuk forrni néhány
percig, majd vegyük le a tűzről, és hagyjuk állni még legalább 5-10 percig.
5. Szűrjük le a folyadékot, majd ízlés szerint adjunk hozzá mézet vagy
citromlevet. 6. Az elkészült fenyőtű teát melegen vagy hidegen is
fogyaszthatjuk. A fenyőtű tea rendszeres fogyasztása javíthatja az általános
közérzetet és segíthet megelőzni különféle egészségügyi problémákat. Érdemes
kipróbálni ezt az ízletes és egészséges italt!