A
jalapeno sajtgolyók egy fantasztikus és pikáns snack lehetnek bármelyik
összejövetelen vagy buliban. Ezek a kis, sajtos golyók egy csípős jalapeno
paprikát rejtve igazi csemegének számítanak a snackek között. Először is, az
alapvető hozzávalók a következők: krémsajt, reszelt sajt, liszt, fűszerek és
persze friss jalapeno paprika. A krémsajtot összekeverjük a reszelt sajttal
és a liszttel, majd hozzáadjuk a fűszereket (pl. fokhagyma, só, bors) ízlés
szerint. Ezután apró kockákra vágott jalapeno paprikát keverünk a masszába. A
következő lépésben formázunk kis golyókat a masszából, majd sütőpapírral
bélelt tepsibe rakjuk őket. Előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt
aranybarnára sütjük a sajtgolyókat. Miután megsültek és kihűltek, már
tálalhatjuk is őket ropogtatnivalóként vagy másik snack mellett. A csípős
jalapeno paprika és az ízes sajt tökéletes kombinációja garantáltan elnyeri
az vendégeink tetszését. Összességében tehát a jalapeno sajtgolyók könnyen
elkészíthetőek, és nagyon ízletesek. Kísérletezzünk bátran az ízekkel és
fűszerekkel, hogy még pikánsabbá tegyük ezt az már önmagában is fantasztikus
snacket!
