Jalapenos Sajtgolyó

 Szereted a csípős ételeket és a sajtos finomságokat?
Akkor a Jalapenos Sajtgolyó tökéletes választás lehet számodra! Ez a pikáns
és ízletes falat könnyedén elkészíthető otthon is, és garantáltan el fogja
varázsolni az ízlelőbimbóidat. Először is, gyűjtsd össze a hozzávalókat:
friss jalapeno paprikát, krémsajtot, reszelt cheddarsajtot, lisztet, vajat,
tojást és zsemlemorzsát. A jalapeno paprikát vágd apró kockákra, majd keverd
össze egy tálban a krémsajttal és a reszelt cheddarsajttal. Formálj gombócokat
a masszából, majd hűtsd le legalább fél órára. Közben melegítsd elő a sütőt
180 fokra. Borítsd be a sajtgolyókat liszttel, majd mártsd meg őket felvert
tojásban, végül forgasd meg őket zsemlemorzsában. Tedd őket sütőpapírral
bélelt tepsibe, majd süsd őket aranybarnára. A Jalapenos Sajtgolyók remek
vendégváró falatkák lehetnek bulikon vagy egyszerűen csak egy kis harapnivaló
egy hétköznapi estén. A csípős jalapeno paprika és a krémes sajt tökéletes
kombinációja garantáltan rabul ejti az ízlelőbimbókat. Próbáld ki ezt az
egyszerű receptet otthon és élvezd az eredeti mexikói ízeket!