A Ketchupos Csirkemell egy könnyen és
gyorsan elkészíthető étel, amelyet a csirkemell szeletek készítésével
kezdünk. Először a csirkemell szeleteket megfogjuk, majd vékonyra felvágjuk
őket, hogy könnyebben átsüljenek. Ezután egy serpenyőben kevés olajon mindkét
oldalukat aranybarnára sütjük. Miután elkészült a csirkemell, hozzáadjuk a
ketchupot. A ketchup egy olyan paradicsom alapú szósz, amelyet gyakran
használnak fűszerként és ízesítőként is az ételekhez. A ketchupnak
édes-savanykás íze van, ami tökéletesen passzol a csirkemellhez. Miután
hozzáadtuk a ketchupot, még néhány percig hagyjuk párolódni az ételt, hogy az
ízek összeérjenek. A végeredmény egy ízletes és laktató fogás lesz, amit akár
köret nélkül is tálalhatunk. A Ketchupos Csirkemell egyszerű és gyorsan
elkészíthető étel, ami ideális választás lehet akár egy hétvégi ebéd vagy
vacsora alkalmával is. Próbáld ki te is ezt a receptet otthon, és garantáltan
mindenki imádni fogja!