Rántott Csirkecomb Filé

  A rántott csirkecomb filé egy
klasszikus étel, ami szinte mindenki kedvence. A ropogós bundájú csirkecomb
filé igazi ínyencség, amit könnyű elkészíteni otthon is. Először is
vásároljunk friss csirkecomb filét a hentesnél vagy a boltban. Fontos, hogy
minőségi húsból készítsük el az ételt. A következő lépés a hús előkészítése.
Mossuk meg alaposan a csirkecombot, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
Opcionálisan fűszerezhetjük más fűszerekkel is, például pirospaprikával vagy
fokhagymával. Készítsünk egy tálban egy keveréket lisztből, tojásból és
zsemlemorzsából. A lisztbe forgassuk bele a csirkecomb filét, majd mártsuk
meg tojásban, végül hempergessük meg zsemlemorzsában. Ezután forró olajban
süssük ki a rántott csirkecombot mindkét oldalát aranybarnára. Ügyeljünk
arra, hogy ne legyen túl forró az olaj, mert könnyen megég az étel. Amikor
elkészült a hús, szedjük ki az olajból és tegyük papírtörlőre szívni a
felesleges olajat. A rántott csirkecomb filét frissen tálaljuk salátával vagy
körettel, például rizzsel vagy sült burgonyával. Remélhetőleg sikerült kedvet
csinálnom nektek ehhez az ínycsiklandó ételhez! Próbáljátok ki otthon is ezt
az egyszerű receptet, és garantáltan nem fogtok csalódni! Jó étvágyat kívánok!