Tonhalpástétom

 Tonhalpástétomot
mindenki szeret, és szerencsére könnyen elkészíthető otthon is. A
tonhalpástétom egy igazi ínyencség, amely tökéletes előétel lehet bármilyen
vacsorához vagy piknikhez. Ha szeretnél egy finom és egyszerű receptet
kipróbálni, akkor íme egy lépésről lépésre útmutató: 1. Először is, gyűjtsd
össze a következő hozzávalókat: 1 doboz konzerv tonhal olajban, 1 evőkanál
majonéz, 1 evőkanál joghurt, 1 gerezd fokhagyma zúzva, só és bors ízlés
szerint, valamint friss petrezselyem vagy snidling apróra vágva. 2. Nyisd ki
a tonhalt a konzervdobozból, majd csöpögtess le róla annyi olajat, amennyit
csak tudsz. Tedd egy tálba. 3. Adj hozzá a tonhalhoz egy evőkanál majonézt és
egy evőkanál joghurtot. Ezek adják majd az összetartást és krémességet a
pástétomnak. 4. Adj hozzá egy zúzott gerezd fokhagymát is a keverékhez,
valamint sót és borsot ízlés szerint. 5. Végül add hozzá az apróra vágott
petrezselymet vagy snidlinget a tonhalhoz, majonézhez és jogurthoz. 6. Most
jön az igazán mókás rész: keverd össze alaposan az összes hozzávalót egy
villával vagy kanállal, amíg krémes állagú masszát nem kapsz. 7. Ha elég
krémesnek találod a pástétomot, már tálalhatod is! Kenj rá pirítós kenyérre
vagy használd dipként zöldségekhez. Ezzel az egyszerű recepttel garantáltan
sikert aratsz majd bárhol, ahová viszed ezt a finom tonhalpástétomot! Jó
étvágyat!