A vargányás tészta
egy finom és egyszerűen elkészíthető étel, amely a gombafélék rajongóinak
igazi csemege lehet. A vargányagomba egy nagyon aromás és ízletes gomba,
amely kiválóan passzol a tésztához. Elkészítése egyszerű: először meg kell
mosni és felszeletelni a vargányagombát. Egy serpenyőben olajon vagy vajon
megdinszteljük a gombát, hozzáadunk sót, borsot és friss fokhagymát ízlés
szerint. Amikor már puha és aranybarna színű, hozzáadjuk a főtt tésztát. A
tésztát lehet bármilyen formában választani, leginkább azonban az újabb
széles tészták illenek ehhez az ételhez. Összeforgatjuk a gombával és még egy
kis reszelt parmezán sajtot is adhatunk hozzá, hogy még gazdagabb legyen az
íze. Az egész ételt sózzuk még meg egy kevéske sóval és borssal, majd
tálalhatjuk is. A vargányás tészta egy könnyű és ízletes vacsora lehet
bármelyik hétköznapi estén, gyorsan elkészül és garantáltan mindenki imádni
fogja. Próbáljátok ki ti is ezt a fantasztikus receptet és élvezzétek a
vargányagomba ízét egy finom tésztával kombinálva!